Siistijä Haminaan ja Kotkaan [Finland]


 

$ads={1}

Etsimme asiakkaillemme siistijää Haminan ja Kotkan alueelle vaihtuviin kohteisiin! Kohteina muun muassa erilaisia toimistotiloja, yksityisiä asuntoja, myymälöitä ja hotelleita.

Työ sisältää erilaisia kohteita Haminan ja Kotkan alueella, joten ajokortti on välttämätön tässä työssä. Lisäksi mahdollisuus oman auton käyttöön katsotaan eduksi. Toivomme sinulta aiempaa kokemusta siivoustyöstä, reipasta asennetta sekä hyvää suomen- ja englannin kielen taitoa. Jos olet reipas, osaat työskennellä itsenäisesti eikä hymysi hyydy kiireenkään keskellä, saatat olla etsimämme tekijä! Työt alkavat sopimuksen mukaan, ja tarjolla on on mahdollisesti täydet viikkotunnit.

Kiinnostuitko?
Jätä hakemus pikimmiten osoitteessa www.amiko.fi Aloitamme haastattelut jo hakuajalla, ja paikka täytetään heti sopivan henkilöiden löydettyä, joten toimithan ripeästi!

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi – sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

Hae tätä työpaikkaa!

Lisätietoja työpaikasta

Kristiine Liiv
henkilöstökonsultti
0503712586
kristiine.liiv@amiko.fi

Alue: Kymenlaakso
Paikkakunta: Hamina, Kotka, Kouvola
Toimiala: Kiinteistönhuolto ja siivous
Haku päättyy: 07.08.2023 20:59
Työsuhde: Määräaikainen
Työn laatu: Kokoaikainen
Palkkaus: Kiinteistöpalvelualan TES
Paikkojen määrä: 1
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Ilmoitusnumero: 54606178
Ilmoituksen pohja: MALLIPOHJA
Asiakasyritys: Mustikkamäki Oy
Kerro työpaikasta kaverille!
Tässä lisää samankaltaisia työpaikkoja!
Siistijä Haminaan ja Kotkaan

Oletko ahkera ja itsenäisen työotteen omaava, siivousalan kiemurat tunteva henkilö, joka etsii uutta vaihtelevaa työtä? Jatka lukemista, saatat olla etsimämme henkilö!

Tutustu blogiimme

18.07.2023

Kesäisen hyvinvoinnin avaimet: Luonto, liike ja lepo

15.06.2023

Yleisimmät työhaastattelukysymykset – varaudu vastaamaan näihin!

20.05.2023

Yhdeksän keinoa tehostaa työpäivää

$ads={2}


 

.

Post a Comment

Previous Post Next Post

Sponsored Ads

نموذج الاتصال